Check dit mooie recept voor een mexicaanse quesebirria. Je moet in dit recept ongeveer rekening houden met zo’n 90g vlees. Pas de portionering aan voor het aantal personen. Wat is...
Bij deze deel ik weer een leuk recept met jullie: sous vide gegaarde lamsrack met verse kruiden. Ik heb de lamsrack gemarineerd met wat verse rozemarijn, tijm, peper, zout en...
Ik maak regelmatig burgers en ik wilde weer eens wat nieuws proberen. Zo heb ik deze heerlijke kipburger gemaakt met een sausje van Gochujang. Dat is een koreaanse pasta van...
Een broodje warm vlees met satésaus kun je nooit afslaan. Het is een simpel, maar lekker broodje. Lekker voor bij de vrijmibo of als lunch in het weekend. Voor dit...
Dit is een heerlijke romige pasta linguine met kip en gormas kaas, ook wel bekend als ‘magor’. Dit is een lekker romige kaas met gorgonzola en mascarpone. Het geeft een...
Een kippenpastei is heerlijk voor de lunch of het avondeten. Erbij kun je nog een soepje serveren, maar dan wil een lichte soep. Deze kippenpastei is namelijk best vullend per...
Je kent de yakitori spiesjes natuurlijk wel uit de aziatische keuken. Lekker gegrilde kipspiesjes die zijn afgelakt met een yakitori saus. Het lekkerste is als je deze stokjes direct boven...
Stoofpot in de zomer? Ja! Dit stoofpotje is lekker licht doordat we witte wijn ipv rode wijn hebben gebruikt. Ook hebben we er lekker veel groenten door heen gedaan. Proef...
Tom kha kai is een Thaise soep die je steeds vaker in restaurants en in de supermarkt voorbij ziet komen. Daarom dachten wij, wij gaan onze eigen variant daarop maken....