Ingrediënten
-
125g Pasta
-
1st Aubergine
-
1st Burrata
-
80g Serranoham
-
1st Puntpaprika
-
60g Rode pesto
-
1st Avocado
-
50g Veldsla
-
1st Bosui
-
15g Pijnboompitten
-
10ml Knoflookolie
-
Zwarte peper
-
Zout
Samenvatting
Heerlijk gezonde pastasalade recept vol met groenten en lekkers. Burrata is net een wat luxere vorm van de mozzarella. De combinatie met de serranoham is daarin perfect voor een koude pastasalade.
Wil je toch liever een vegetarische versie van deze salade? Dan kun je het vlees weglaten.
Vergeet nog meer heerlijke recepten met pasta HIER te checken.
Stappen
1
Klaar
|
Aubergine ?Zet allereerst een pan met water op het vuur en kook hier in de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking. |
2
Klaar
|
SnijdenSnijd ondertussen de paprika en bos ui in kleine stukjes, bak de pijnboompitten in een droge koekenpan goud bruin en snijd de avocado in stukjes. |
3
Klaar
|
MixenWanneer de pasta gaar is spoel deze koud onder de kraan. Voeg dan alle ingrediënten: pasta, aubergine, paprika, bosui, avocado, pijnboompitten veldsla en rode pesto bij elkaar in een grote kom. Mix alles goed door elkaar en kruid naar smaak met zout en peper. |
4
Klaar
|
KlaarSchep de pasta salade op een vrolijk bord en verdeel hierover de burrata en serranoham. Eet smakkelijk! |