Risotto maken is eigenlijk niet lastig. Je moet enkel geduld hebben, het duurt wel even tot de risotto het vocht goed heeft opgenomen. Schenk dus gerust een glaasje wijn voor...
Stoofpot in de zomer? Ja! Dit stoofpotje is lekker licht doordat we witte wijn ipv rode wijn hebben gebruikt. Ook hebben we er lekker veel groenten door heen gedaan. Proef...
Eend, risotto en groene asperges zijn een geweldige combinatie! De risotto is lekker smeuïg en heeft een rijke smaak door de oesterzwammen en kastanjechampignons. De gegrilde groene asperges erbij maken...
Dit is een mooi recept van pasta met verse kokkels. Kokkels zijn typisch Nederlandse uit onze Waddenzee. Je kunt ze vergelijken met de Italiaanse Vongele. De smaak van kokkels is...
Dit is een heerlijk recept voor een klassieke uiensoep. Het is geen moeilijk recept, maar je moet er wel geduld voor hebben. Het is hierin erg belangrijk dat je de...
Op een heerlijke zondag heb ik een familiedag georganiseerd die in het thema Spanje stond. Als gastheer en -vrouw verzorgden wij de paella. De anderen hadden sangria, gazpacho en quesillo...
De eerste keer dat ik risotto maak, maar zeker niet de laatste keer! Je moet je aandacht er wel bijhouden met het gelijkmatig garen van de risotto. CheckMyDish en probeer...
Deze manier van bereiden geeft een bijzondere smaak aan je vis. Door de vullen krijg het een zoetige smaak mee en de vis blijft heerlijk mals. Als bijgerecht heb ik...