Ingrediënten
-
4el Griekse yoghurt
-
3el Mayonaise
-
2tl Grove mosterd
-
1el Kappertjes
-
2st Augurk
-
1el Dille
-
2tl Dragon
-
Zwarte peper
-
Zeezout
Samenvatting
Zelf een ravigottesaus maken is erg gemakkelijk! Als je het maakt van verse ingrediënten, dan is dat natuurlijk wel het lekkerste. Met gedroogde kruiden kan ook, maar is daarmee iets flauwer. De dragon die hier doorheen zit geeft een bijzonder smaakte van anijs. Persoonlijk vind ik dat erg lekker!
De ravigottesaus ken je natuurlijk wel van het sausje dat onmiskenbaar wordt geserveerd bij je portie kibbeling of je lekkerbekje. Op de website heb ik verschillende visrecepten staan waar je deze saus heel goed bij kunt eten! Neem bijvoorbeeld de Fish and Chips of de Visburger
Stappen
1
Klaar
|
Pak een schaaltje en doe hier de Griekse Yoghurt, mayonaise en mosterd in. Meng dit door elkaar en zet het eventjes aan de kant. |
2
Klaar
|
Hak nu de kappertjes fijn en voeg deze aan het schaaltje toe. |
3
Klaar
|
Snijd de augurk over de lengte in reepje en daarna in kleine blokjes. Als dat niet goed lukt, dan kun je ze ook fijn hakken. |
4
Klaar
|
Hak de dille en dragon fijn en voeg ook deze toe aan het schaaltje. Mix het goed door elkaar heen en breng het verder op smaak met peper en zout. Thats it! |