0 0
Ravigottesaus

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
4el Griekse yoghurt
3el Mayonaise
2tl Grove mosterd
1el Kappertjes
2st Augurk
1el Dille
2tl Dragon
Zwarte peper
Zeezout

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Ravigottesaus

Kenmerken:

    Lekker voor bij de vis!

    • 10min
    • Porties 4
    • Gemiddeld

    Ingrediënten

    Samenvatting

    Delen

    Zelf een ravigottesaus maken is erg gemakkelijk! Als je het maakt van verse ingrediënten, dan is dat natuurlijk wel het lekkerste. Met gedroogde kruiden kan ook, maar is daarmee iets flauwer. De dragon die hier doorheen zit geeft een bijzonder smaakte van anijs. Persoonlijk vind ik dat erg lekker!

    De ravigottesaus ken je natuurlijk wel van het sausje dat onmiskenbaar wordt geserveerd bij je portie kibbeling of je lekkerbekje. Op de website heb ik verschillende visrecepten staan waar je deze saus heel goed bij kunt eten! Neem bijvoorbeeld de Fish and Chips of de Visburger

    Stappen

    1
    Klaar

    Pak een schaaltje en doe hier de Griekse Yoghurt, mayonaise en mosterd in. Meng dit door elkaar en zet het eventjes aan de kant.

    2
    Klaar

    Hak nu de kappertjes fijn en voeg deze aan het schaaltje toe.

    3
    Klaar

    Snijd de augurk over de lengte in reepje en daarna in kleine blokjes. Als dat niet goed lukt, dan kun je ze ook fijn hakken.
    Voeg ze daarna ook toe aan het schaaltje.

    4
    Klaar

    Hak de dille en dragon fijn en voeg ook deze toe aan het schaaltje. Mix het goed door elkaar heen en breng het verder op smaak met peper en zout.

    Thats it!

    Robin Corte

    Oprichter CheckMyDish

    Recept Reviews

    Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
    vorige
    Vegetarische Orzo met tomaat en spinazie
    volgende
    Eendenborst met paddenstoelen risotto en groene asperges
    vorige
    Vegetarische Orzo met tomaat en spinazie
    volgende
    Eendenborst met paddenstoelen risotto en groene asperges
    Hulp nodig?