Ingrediënten
-
1 Sjalot
-
2 Knoflooktenen
-
250 gram Cherry tomaten
-
170 gram Orzo
-
30 gram amandel schaafsel
-
2 tl Paprikapoeder
-
200 gram Blad spinazie
-
50 gram Grana padano
-
350 ml Groentebouillon
-
Samenvatting
Stappen
1
Klaar
|
Bereid de bouillon. Snipper de sjalot en pers de knoflook fijn. Halveer de cherrytomaten. |
2
Klaar
|
Verhit in een pan met deksel olie of roomboter en fruit de sjalot en knoflook 2 minuten op laag vuur. |
3
Klaar
|
|
4
Klaar
|
Schenk de bouillon over de orzo en kook, afgedekt in 12 minuten op laag vuur gaar. Schep regelmatig om. Voeg meer water toe als de orzo te droog wordt. |
5
Klaar
|
|
6
Klaar
|
Scheur de spinazie boven de pan met cherrytomaten fijn en laat slinken. |
7
Klaar
|
|
8
Klaar
|