Ingrediënten
-
4st Tortilla wrapTarwe
-
1st Avocado
-
100g Hummuspittige
-
135g Gerookte kip
-
1st Komkommer
-
2st Puntpaprika
-
30g Rucola
-
30g Kidneybonen
-
30g Limabonen
-
30g Maïs
-
2st Lenteui
-
Sambal
Samenvatting
Als ik een wrap maak, dan maak ik vaak een recept voor een warme wrap. Dit keer is het een koude wrap geworden. En ook nog eens gevuld met heerlijke groenten. Een lekker gerecht voor als lunch of als avondeten. Gemakkelijk op te maken en kleurrijk op je bord!
Ook als je bezoek hebt kun je alles van te voren snijden en in bakjes op tafel zetten. Dan kan iedereen zijn/haar eigen wrap samenstellen.
Dit recept is voor 2 wraps per persoon. Je zou het ook als 1 wrap per persoon kunnen serveren als bijgerecht.
Stappen
1
Klaar
|
Zet alvast meerdere bakjes/kommetjes klaar om de ingrediënten in te doen. Snijd de avocado door de helft en verwijder de pit. Haal het er nu uit met een lepel, snij het in plakjes en zet het aan de kant. Snijd daarna de kip in plakjes en de komkommer en paprika in reepjes. Spoel daarna de kidneybonen en limabonen af met schoon water. De maïs en rucola hoef je niet schoon te spoelen en kun je dus gelijk klaarzetten. |
2
Klaar
|
Besmeer de wrap met hummus en leg hier de kip op. Leg daarna de sla, reepjes komkommer en paprika op. Strooi daarna de bonen en maïs er overheen. Leg de avocado er overheen en daarna de sambal. Als laatste kun je de gesneden bosui eraan toevoegen. Thats it! De volgorde van de opbouw staat uiteraard niet vast :)! |