Ingrediënten
-
1st Bloemkool
-
1st Courgette
-
1st Ui
-
3st Knoflook
-
200g Parmazaanse Kaas (rasp)
-
1l Groentebouillon
-
1tl Paprikapoeder
-
1tl Chili
-
1tl Bieslook
-
Olijfolie
Samenvatting
Stappen
1
Klaar
|
SnijdenWe beginnen weer met het snijden van de groenten. De courgette in blokjes (grote maakt niet uit), de bloemkool in roosjes, snipper de ui en de knoflook. Tip: gebruik bloemkool roosjes uit de vriezer. |
2
Klaar
|
Bakken en kokenWarm de olie op in een pan en bak daar de courgette, bloemkool, ui, knoflook En kruiden in. Na 5 minuten kan de bouillon erbij. Breng dit aan de kook en laat dit koken tot de groenten zacht zijn geworden. |
3
Klaar
|
PureerAls de groenten helemaal zacht zijn kan de staafmixer er in. Pureer de soep helemaal glad en voeg als laatste de geraspte kaas toe. Roer de soep goed door zodat de kaas kan smelten. Serveer in een soepkom en garneer met bieslook. Eet smakelijk! Tip: lekker met breekbrood en smeersels. |