Ingrediënten
-
2st Winterpeen
-
1st Ui
-
360g Witte bonenin tomatensaus
-
400g Blad spinazie
-
400g Tomaten in blokjes
-
150g Spaghetti
-
2st Groentebouillon
-
1L Water
-
1tl Basilicum
-
1tl Tijm
-
1tl Oregano
Samenvatting
Regelmatig proberen we gerechten uit waar geen vlees of vis aan te pas komt. Deze keer heb ik een recept met genoeg groenten en lekker vullend. Het is een gemakkelijk eenpansgerecht.
Stappen
1
Klaar
|
Rasp je winterpenen en snij deze in halve rondjes. De ui kun je in halve ringen snijden. De knoflook snijd je fijn. Zet ondertussen een (steel)pan met het water op het vuur en voeg hier het groentebouillonblokje aan toe. |
2
Klaar
|
Zodra het kookt kun je de spaghetti toevoegen. Om het makkelijk te eten kun je het beste de spaghetti breken zodat je stukken van ongeveer 5cm krijgt. Laat dit geheel lekker pruttelen en voeg gelijkmatig de verse spinazie toe. Breng het verder op smaak zoals je het zelf wilt. Als je het liever wat pittiger wilt hebben, voeg dan wat chilivlokken toe. |
3
Klaar
|
Je gerecht is klaar zodra de pasta beetgaar is. Serveer het in een kommetje of een diep bord. Strooi hier de Parmezaanse kaas overheen en eten maar! |