Ingrediënten
-
1 1/2 cup Bloem
-
1 1/2 tsp bakingsoda
-
1 1/2 tsp Kaneelpoeder
-
1 tsp Kruidnagel
-
1/2 tsp Zout
-
1/2 cup Witte basterdsuiker
-
2 Eierengeklutst
-
1/4 cup Olijfolie
-
1/3 cup Yoghurt
-
1 tsp Vanille aroma
-
1 1/2 Wortelgeraspt
-
1/2 cup Rozijnen
-
Samenvatting
Stappen
1
Klaar
|
Verwarm de oven voor op 170 graden. |
2
Klaar
|
Voeg samen in een bak de bloem, baking soda, kaneel, kruidnagel en zout. |
3
Klaar
|
Voeg in een andere bak samen de witte suiker, de eieren, de olie, de yoghurt en het vanille aroma. |
4
Klaar
|
Voeg alle natte ingrediënten toe aan de droge ingrediënten. |
5
Klaar
|
Voeg 3 cups geraspte wortel toe en 1 cup rozijnen. |
6
Klaar
|
|
7
Klaar
|
Bak voor 18-20 minuten. Maak je kleine muffins ipv 2 grotere taartjes, bak dan 12-15 minuten. |
8
Klaar
|