0 0
Trifle met Limoncello en rood fruit

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
50 gram Kristalsuiker
200/250 gram Mascarpone
flink wat Lange vingers
750 gram rood fruit besjes, aardbei, framboos, bramen
2 stuks Eieren
ml naar keuze Limoncello limoncello
1 stuk per bakje knijpertjes knijpertjes wafeltje

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Trifle met Limoncello en rood fruit

Keuken

Heb jij zin om een lekker en simpel nagerecht te maken? Check dan deze trifle. Heel lekker voor tijdens de feestdagen of voor een zomerse dag! Ik vind de trifle heerlijk met limoncello maar dit is natuurlijk optioneel. Ik zou het voor de kleintjes eruit laten..;)

  • 20 minuten
  • Porties 6
  • Gemiddeld

Ingrediënten

Samenvatting

Delen

Deze Trifle met Limoncello en rood fruit is echt de moeite waard om te maken!

 

Stappen

1
Klaar

Scheid de dooiers van het eiwit.

2
Klaar

Mix de dooiers met de suiker tot een glad geheel.

3
Klaar

Mix de mascarpone erbij. ( ook weer tot een glad geheel)

4
Klaar

Mix het eiwit tot stevig schuim.

5
Klaar

Spatel het schuim door het mascaprone mengsel. ( niet roeren!!)

6
Klaar

Breek de lange vingers in stukjes en leg ze in een schaal.

7
Klaar

Besprenkel de lange vingers met limoncello.

8
Klaar

Schep de vruchtjes op de lange vingers en voeg vervolgens een laagje mascarpone mengsel er boven op aan toe.

9
Klaar

Herhaal dit proces. lange vingers-> limoncello-> laagje vruchtjes-> laagje mascarpone mengsel. Zo vul je de hele schaal tot het op is.

10
Klaar

Eet smakelijk!

renatemm

Recept Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
vorige
Gele Kip Curry met Rijst
volgende
Bruchetta met vijgenchutney en serranoham
vorige
Gele Kip Curry met Rijst
volgende
Bruchetta met vijgenchutney en serranoham

Voeg je opmerking toe

Hulp nodig?