0 0
Bruchetta met vijgenchutney en serranoham

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
2 Oer stokbrood 2 sneetjes per persoon
Knoflookolie
Vijgenchutney
Serranoham
Eikenblad
Parmazaanse Kaas (vlokken)

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Bruchetta met vijgenchutney en serranoham

Deze heerlijke bruchettta met vijgenchutney is een echte aanrader! Een heerlijke combinatie van zout en zoet.

  • 20
  • Porties 12
  • Gemiddeld

Ingrediënten

Samenvatting

Delen

Bruchetta met vijgenchutney en serranoham

220 °C 10-15 minuten afbakken in de oven

Stappen

1
Klaar

Snijd het oer stokbrood in stukken van 2cm. 2 stuks per persoon.

2
Klaar

Dompel de stukken stobrood goed in de olijfolie en leg ze op een bakpapier.

3
Klaar

Smeer de vijgenchutney op de stokbroodjes.

4
Klaar

Leg de serranoham luchtig op de broodjes.

5
Klaar

Leg de eikenblad sla erboven op.

6
Klaar

Als laatste leg je de parmazaanse kaas vlokken erop.

7
Klaar

Eet smakelijk!

renatemm

Recept Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
vorige
Trifle met Limoncello en rood fruit
volgende
Aardappelgratin met rozemarijn
vorige
Trifle met Limoncello en rood fruit
volgende
Aardappelgratin met rozemarijn

Voeg je opmerking toe

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.