0 0
Thaise noodlesoep

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

2 teentjes Knoflook
1 Witte ui
1 Paprika
200gr Champignons
500ml Kippenbouillon
400ml Kokosmelk
100gr Doperwten
200gr Udon noodles
300gr Kipfilet
2 el Limoensap
2 el Vissaus
1/4 bosje Koriander
5 partjes Limoen

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Thaise noodlesoep

Kenmerken:
  • Spicy

Laat je smaakpapillen dansen met deze heerlijke Thaise kokossoep met gebakken kip, champignons, paprika, doperwten, ui, limoen en knoflook - perfect voor een comfortabele en hartige maaltijd!

  • 1h
  • Gemiddeld

Ingrediënten

Samenvatting

Delen

Laat je smaakpapillen dansen met deze heerlijke Thaise kokossoep met gebakken kip, champignons, paprika, doperwten, ui, limoen en knoflook – perfect voor een comfortabele en hartige maaltijd!

Stappen

1
Klaar

Het recept

Verhit de olie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook, ui, paprika en champignons toe en bak ze ongeveer 5 minuten tot ze zacht zijn.

Voeg de kippenbouillon en kokosmelk toe en breng het aan de kook. Voeg de doperwten toe en laat het 5 minuten sudderen.

Kook ondertussen de noedels volgens de instructies op de verpakking.

Verhit een scheutje olie in een pan op middelhoog vuur. Bak de kipfiletblokjes tot ze gaar zijn en een mooie goudbruine kleur hebben.

Voeg de gebakken kip, limoensap, vissaus en bruine suiker toe aan de soep en roer goed door.

Verdeel de gekookte noedels over de kommen. Schep de soep eroverheen en garneer met verse koriander en limoenpartjes.

Serveer direct en geniet van de heerlijke Thaise kokossoep met noodles, gebakken kip, champignons, paprika, doperwten, ui, limoen en knoflook!

Tip: Voeg naar smaak chilipepers of rode peper vlokken toe voor extra pit.

Arnout

Recept Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
vorige
Gyoza met gehakt!
volgende
Hete Sambal badjak
vorige
Gyoza met gehakt!
volgende
Hete Sambal badjak
Hulp nodig?