Ingrediënten
-
400g Spruitjes
-
1st Zoete aardappel
-
1st Ui
-
225g Gerookte spekjes
-
2st Knoflook
-
1tl Chilivlokken
-
100g Champignons
-
100g Crème fraîche
-
1tl Nootmuskaat
-
75g Jonge kaas (rasp)
Samenvatting
Mijn variant van spruitjes brengt weer eens een verrassing op tafel. Door de spekjes, kaas en de overige ingrediënten samen te voegen krijg je weer een nieuwe beleving van spruitjes. Probeer jij het ook?
Stappen
1
Klaar
|
VoorbereidingSnijd de aardappel in blokjes ter grote van een dobbelsteen. Snijd ook alvast de ui in halve ringen, knoflook fijn en de champignons in plakjes. |
2
Klaar
|
Bak in een koekenpan de spekjes (al dan niet met wat olijfolie). Doe hierbij de ui glazig bakken en zet het vuur laag. Kruid dit geheel met de uitgeperste knoflook en eventueel chilivlokken. Doe de champignons hierbij, daarna de creme fraiche en roer dit geheel even door totdat de creme fraiche zacht is. |
3
Klaar
|