Ingrediënten
-
4 Kipdijfilet
-
1 stuks Rode uiof een witte
-
1/2 Courgette
-
4 teentjes Knoflook
-
500 ml Kippenbouillonbouillonblokje
-
250 ml Kookroom
-
250 gram Pastaschelpenpasta of fusilli
-
40 gram Parmazaanse Kaas (vlokken)
-
40 gram Parmazaanse Kaas (rasp)als garnering
-
1/2 bosje Verse Peterselie
-
Zeezout
-
Zwarte peper
-
250 gram Kastanjechampignonsoptioneel
-
3 eetlepels OlijfolieBalsamico
Samenvatting
Stappen
1
Klaar
|
VoorbereidenSnijd de kipdijfilet in stukjes, breng het op smaak met peper en zout. Laat het op kamertemperatuur komen. |
2
Klaar
|
BereidenVerhit een deel van de olijfolie in een wok, bak de ui hierin tot deze glazig wordt. Voeg de knoflook en de grof geraspte courgette toe. Laat dit nog ongeveer 2 minuten meebakken. Als de pasta beetgaar is, haal je de pan van de warmtebron en voeg je de parmezaanse kaas toe, schep het geheel goed door met een grote lepel. Bak de kastanjechampignons in een koekenpan en houd deze apart. |
3
Klaar
|
Bakken van de kipdijfiletVerhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak de stukje kipdijfilet tot ze gaar zijn. |
4
Klaar
|
Opdienen en garneren |
5
Klaar
|
Eet smakelijk!Pak een lepel of een vork en eet smakelijk. |