0 0
Pasta met zalm en prei-room saus

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
250g Zalm
170g Volkoren pasta
200 Blad spinazie
1st Ui
1st Prei hele prei
100g Doperwten
250g Kastanjechampignons
200g Zuivelspread of roomkaas
2st Knoflook
1tl Chilivlokken
1tl Dille
2el Olijfolie
Zwarte peper
Zeezout

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Pasta met zalm en prei-room saus

Kenmerken:

    Een lekkere romige pasta met veel groenten 

    • 25 min
    • Porties 4
    • Gemiddeld

    Ingrediënten

    Samenvatting

    Delen

    Een gerecht dat zowel lekker als gezond is. Met zalm en veel groenten.

    Stappen

    1
    Klaar

    Zet 2 pannen met water op het vuur en breng aan de kook.
    Snijd de ui en knoflook fijn, de champignons in kwartjes en de zalm in blokjes.

    2
    Klaar

    Maak de prei schoon en snijd in grootte stuken. Voeg de prei toe aan 1 van de pannetjes met water en kook tot de prei zacht is. Kook ondertussen de volkoren pasta volgens de gebruiksaanwijzing in het andere pannetje.
    Wanneer de prei zacht is giet je het water af, voeg de zuivelspread + een handje spinazie toe en pureer tot een glad mengsel. Dit is de saus voor over pasta.

    3
    Klaar

    Bak de ui, champignons en de helft van de knoflook voor 2 minuten op hoog vuur in een wok met de helft van de olie. Voeg daarna de spinazie en de doperwten toe. Laat dit 5 minuten op laag vuur bakken.
    Bak ondertussen in een andere pan de zalm met de rest van olie en knoflook. De zalm heeft ongeveer 5 minuten nodig, dit hangt af van de grootte van de blokjes.

    4
    Klaar

    Voeg nu alle stappen samen op een bord; pasta + groenten + zalm + prei/room saus. Klaar is kees en eet smakelijk

    jamilla

    Recept Reviews

    Gemiddelde score
    (5)
    Totaal aantal Reviews: 1
    fleur

    Makkelijk om te maken, een heerlijk hapje!

    vorige
    Tonijnsalade met augurk en paprika
    volgende
    Kokos-udonnoedelsoep
    vorige
    Tonijnsalade met augurk en paprika
    volgende
    Kokos-udonnoedelsoep

    Voeg je opmerking toe

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.