0 0
Tonijnsalade met augurk en paprika

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
210g Tonijn Uit blik en uitgelekt
75g Maïs
0.5st Rode ui
0.5 Puntpaprika
5st Augurk Klein
1tl Grove Dijon mustard
2el Volle yoghurt
2el Mayonaise
0.5tl Chilivlokken
Zwarte peper
Zeezout

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Tonijnsalade met augurk en paprika

Kenmerken:
  • Vis

Deze tonijnsalade is lekker smeuïg en heeft een goede 'bite'

  • 20min
  • Porties 4
  • Gemakkelijk

Ingrediënten

Samenvatting

Delen

Deze salade is smeuïg, beetje pittig en heeft een lekkere ‘bite’. Het is lekker als snack op een toastje of broodje. Je kunt het ook heerlijk mengen met wat sla. Een tonijnsalade maken is niet erg moeilijk en het is tevens ook snel te maken. Als je de goede ingrediënten bij elkaar mengt, dan is deze erg lekker. Kijk daarom dit recept en laat je smaakpapillen prikkelen  ?!

Stappen

1
Klaar

Start met het uitlekken van de tonijn en de maïs. Voeg dit alvast samen in een kom.
Snijd de ui fijn en de paprika eerst door de helft over de lengte en dan in dunne reepjes. De augurk kun je ook in kleine blokjes snijden. Voeg ook dit allemaal toe in de kom.

2
Klaar

Nu kun je de mosterd, volle yoghurt, mayonaise en chilivlokken toe voegen.
Meng het allemaal lekker door elkaar en breng het verder op smaak met peper en zout. Geniet ervan!

Robin Corte

Oprichter CheckMyDish

Recept Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
vorige
Hertenburger met champignons
volgende
Pasta met zalm en prei-room saus
vorige
Hertenburger met champignons
volgende
Pasta met zalm en prei-room saus

Voeg je opmerking toe

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.