0 0
Thaise salade Rode kool en cashewnoten

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
150g Tuinerwten
3st Wortel middelgrote
250g Rode kool
1st Little gem
6st Radijs
60g Cashew
Dressing
1tl Honing
1tl Sriracha
1tl Sesamolie
1tl Citroensap
1tl Grove Dijon mustard
3tl Sojasaus
0.5tl Gemberpoeder
1tl Pindakaas
1tl Knoflookolie

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Thaise salade Rode kool en cashewnoten

Kenmerken:
  • Vegetarisch

Lekker gezonde salade met een bijzondere lekkere dressing!

  • 20min
  • Porties 2
  • Gemiddeld

Ingrediënten

  • Dressing

Samenvatting

Delen

Deze salade is een topgerecht wanneer je een avondje Aziatisch gaat koken.  Zelf heb ik deze gegeten bij mijn andere recept ‘Sticky Chicken’.
Er zit geen vlees in de salade en daarom dus lekker veggie! Je kunt het ook als een compleet gerecht beschouwen. 

De dressing welke erbij zit is echt bijzonder lekker. De mix van de ingrediënten hebben erg goed uitgepakt. Probeer het ook eens en laat mij weten wat je ervan hebt gevonden!

 

Stappen

1
Klaar

De salade

Zet eerst een pannetje water op het vuur en doe hier de tuinerwten in. Kook ze ongeveer 5 minuten en giet ze af.
Maak daarna de wortelen schoon en snijd rasp deze over de lengte. De rode kool kun je in een zak kopen waarbij het al gesneden is. Ik heb ervoor gekozen om de rode kool in z'n geheel te halen en hier heb ik een kwart van gebruikt. De little gem snij je verder in reepjes.
De radijsjes kun je in plakjes snijden. Doe alles in een grote saladekom.

Als laatste heb je nog de cashew noten. Deze hak je grof en voeg je aan je salade toe. Nu de nog de dressing!

2
Klaar

Dressing

Mix de honing, sriracha, sesamolie, citroensap, Dijon mosterd, sojasaus, gemberpoeder, olie en pindakaas.
Meng de ingrediënten goed door elkaar en strooi dit over de salade heen.

Robin Corte

Oprichter CheckMyDish

Recept Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
vorige
Sticky chicken
volgende
Camembert in filodeeg
vorige
Sticky chicken
volgende
Camembert in filodeeg

Voeg je opmerking toe

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.