Ingrediënten
-
150g Tuinerwten
-
3st Wortelmiddelgrote
-
250g Rode kool
-
1st Little gem
-
6st Radijs
-
60g Cashew
-
Dressing
-
1tl Honing
-
1tl Sriracha
-
1tl Sesamolie
-
1tl Citroensap
-
1tl Grove Dijon mustard
-
3tl Sojasaus
-
0.5tl Gemberpoeder
-
1tl Pindakaas
-
1tl Knoflookolie
Samenvatting
Deze salade is een topgerecht wanneer je een avondje Aziatisch gaat koken. Zelf heb ik deze gegeten bij mijn andere recept ‘Sticky Chicken’.
Er zit geen vlees in de salade en daarom dus lekker veggie! Je kunt het ook als een compleet gerecht beschouwen.
De dressing welke erbij zit is echt bijzonder lekker. De mix van de ingrediënten hebben erg goed uitgepakt. Probeer het ook eens en laat mij weten wat je ervan hebt gevonden!
Stappen
1
Klaar
|
De saladeZet eerst een pannetje water op het vuur en doe hier de tuinerwten in. Kook ze ongeveer 5 minuten en giet ze af. Als laatste heb je nog de cashew noten. Deze hak je grof en voeg je aan je salade toe. Nu de nog de dressing! |
2
Klaar
|
DressingMix de honing, sriracha, sesamolie, citroensap, Dijon mosterd, sojasaus, gemberpoeder, olie en pindakaas. |