0 0
Gele Kikkererwten curry

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
800g Kikkererwt
600ml Kokosmelk
400g Sperziebonen
300g Quinoa
200g Blad spinazie
2 Ui
3st Knoflook
1st Groentebouillon Bouillonblokje
100ml Water
50g Gember
1,5el Curry madras Kruiden poeder
1tl Sambal
1el Zonnebloemolie
Zwarte peper
Zout

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Gele Kikkererwten curry

Kenmerken:
  • Vegetarisch

Een heerlijke vegetarische curry waar je zeker het vlees niet zal missen!

  • 30min
  • Porties 4
  • Gemiddeld

Ingrediënten

Samenvatting

Delen

Een heerlijk vegetarisch gerecht met veel groenten boordevol eiwitten, kikkererwten zitten hier namelijk vol mee.

Stappen

1
Klaar

Snij de gember, ui en knoflook fijn en bak deze voor 5 minuten in de zonnebloemolie. Voeg daarna de kikkererwten En de curry madras kruiden toe en bak nog eens 5 minuten.

2
Klaar

Snij de sperziebonen in gewenste formaat en maak deze schoon. Kook deze daarna voor +/- 15 minuten beetgaar.

3
Klaar

Kook de quinoa volgens de instructies op de verpakking.

4
Klaar

Voeg dan het bouillonblokje, sambal, water en kokosmelk toe aan de kikkererwten. Laat dit voor 15 minuten pruttelen op laag vuur. Voeg als laatste nog de spinazie toe. Kruid nog naar smaak met peper en zout, klaar is de curry.

5
Klaar

Opdienen maar! Voeg de quinoa, kikkererwten curry en de sperziebonen bij elkaar en klaar is je vegetarische maaltijd 👍🏻

jamilla

Recept Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
vorige
Risotto met pompoen en spek
volgende
Vitello tonnato sandwich
vorige
Risotto met pompoen en spek
volgende
Vitello tonnato sandwich