Ingrediënten
-
2st Eieren
-
1el Mirin
-
2el Kimchi
-
1tl Sesamzaad
-
0,25st Bosui
-
0,25st Stokbrood
-
2tl Gochujang
-
Scheut Volle melk
Samenvatting
Superlekker, bijzonder en snel recept. Als je de koreaanse keuken lekker vindt, dan heb je vast wel eens kimchi gegeten. Maar heb je dit wel eens in een omelet gegeten? Zo niet, check dit recept hoe je dit kunt maken. Als je het wel hebt gedaan, deel je recept hier op de website!
Mocht je het leuk vinden om zelf eens kimchi te maken, check dan het recept van 1 van onze leden -> Easy Kimchi
Stappen
1
Klaar
|
Klop de eieren los met de mirin, volle melk en peper en zout. Je kunt hier ook een beetje gochujang aan toevoegen als je van een beejte pit houdt. Snijd ook de kimchi grof en zet apart. |
2
Klaar
|
Snijd een paar plakken stokbrood af, besmeer deze met boter en gochujang. Rooster deze nu in een droge koekenpan. |
3
Klaar
|
Als de broodjes klaar zijn, dan doe je hier een scheut olie en een klontje boter in doen. Voeg dan de kimchi toe en bak dit ongeveer 1 minuut voordat je de geklopte eieren toevoegt. |
4
Klaar
|
Zet het vuur laag en laat het nu rustig doorgaren. Als het klaar is, dan kun je het op het bord leggen. Serveer de broodjes erbij en een beetje kimchi. Eetsmakeljk! |