0 0
Kaasstengel

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
8 vellen Bladerdeeg
1st Eieren
200g Geraspte kaas
3tl Paprikapoeder
2tl Zeezout

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Kaasstengel

Kenmerken:

    Simpel, maar lekker!

    • 30min
    • Porties 16
    • Gemiddeld

    Ingrediënten

    Samenvatting

    Delen

    Kaasstengels zijn heerlijke, knapperige snacks die gemaakt worden van bladerdeeg en kaas. Het is een eenvoudig te maken recept dat geweldig is als tussendoortje of als bijgerecht bij een maaltijd. Dit kan bijvoorbeeld bij een romige Pompoensoep met tijm en rozemarijn

    Stappen

    1
    Klaar

    Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

    2
    Klaar

    Plak 2 stukken bladerdeeg aan elkaar. Snijd er dan 4 repen uit van ongeveer 1,5cm breed. Dit kan met een mesje of met een pizzaroller.
    Pak dan 1 uiteinde vast en maak er een wokkel van

    3
    Klaar

    Als je van alle repen bladerdeeg een wokkel hebt gemaakt, dan bestrijk je ze met losgeklopt eigeel. Mix de kaas met zeezout en paprikapoeder en strooi het er dan overheen

    4
    Klaar

    Bak de kaasstengels gedurende 12-15 minuten in de voorverwarmde oven, of totdat ze mooi goudbruin en knapperig zijn.

    5
    Klaar

    Haal de kaasstengels uit de oven en laat ze een paar minuten afkoelen voordat je ze serveert. Je kunt ze warm of op kamertemperatuur serveren.

    Robin Corte

    Oprichter CheckMyDish

    Recept Reviews

    Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
    vorige
    Pokebowl met tonijn en mango
    volgende
    Buffel burrata met orzo
    vorige
    Pokebowl met tonijn en mango
    volgende
    Buffel burrata met orzo
    Hulp nodig?
    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here