Ingrediënten
-
2st Buffel burrata
-
4 plakken Parmaham
-
Rucola
-
2st Puntpaprika
-
1st Ui
-
Verse Pesto
-
125ml Crème fraîche
-
150g Orzo
-
30g Pijnboompitten
Samenvatting
Check dit heerlijke recept met buffel burrata en parmaham. Het is niet erg moeilijk om te maken, maar superlekker. De buffel burrata is een bijzonder product dat ik bij een lokale boer heb gehaald in Zeewolde. Je kunt voor dit recept ook gewone burrata halen.
In dit recept kun je naast de verse buffel burrata ook ervoor kiezen je eigen pesto te maken. Je kunt hiervoor dit recept volgen: Homemade pesto met spinazie
Stappen
1
Klaar
|
Kook de orzo volgens de instructies op de verpakking. Giet het af en zet opzij. |
2
Klaar
|
Rooster de pijnboompitten in een droge pan tot ze goudbruin zijn en zet dit nog even aan de kant. |
3
Klaar
|
Snijd de ui en paprika in kleine stukjes en bak ze in een pan met wat olie tot ze zacht en glazig zijn. Voeg de crème fraîche, samen met de pesto, toe en roer goed door. Laat het geheel zachtjes koken tot de saus iets is ingedikt. |
4
Klaar
|
Voeg daarna de orzo aan de saus toe en meng het goed door elkaar. |
5
Klaar
|
Schep nu het mengsel in een diep bord. Verdeel parmaham erover en een beetje rucola. Leg de burrata in het midden en verdeel er nog wat pijnboompitten overeen. Thats it! |