0 0
Indiase frittata met kokosmelk

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
2st Winterpeen
2st Ui
6st Eieren
200ml Kokosmelk
2el Curry madras Kruiden
100gr Geraspte kaas
100g Blad spinazie
150gr Champignons
2st Knoflook
Zwarte peper
Zout
2el Olijfolie

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Indiase frittata met kokosmelk

Kenmerken:
  • Vegetarisch

Makkelijk en snel hoofd- of bijgerecht

  • 20min
  • Porties 2
  • Gemakkelijk

Ingrediënten

Samenvatting

Delen

Frittata een makkelijk ovengerecht met ei + groenten naar keuze. Ik heb de deze keer een Indiase variant gemaakt. Gekruid met curry masala kruiden en kokosmelk.

Stappen

1
Klaar

Verwarm de oven voor op 180graden. Rasp de winterpeen en de knoflook fijn, snijd de ui in dunnen halve ringen en de champignons in kwarten. Verwarm een pan met 1 el olie op het vuur en bak hier de ui, wortel, champignons en knoflook in 5 minuten zacht. Na 5 minuten voeg beetje bij beetje de spinazie toe tot deze geslonken is.

2
Klaar

Wanneer de groenten op het vuur staan kunnen we alvast het ei mengsel maken. Klop in een ruime kom de eieren los met de curry madras kruiden, kokosmelk en peper/zout naar keuze.

3
Klaar

Vet een ovenschaal in met olie, voeg dan het groenten en ei mengsel hier aan toe. Voeg de helft van de geraspte kaas toe en roer dit allemaal goed door elkaar. Zet voor 20 minuten in de oven, daarna bestrooi met de rest van de kaas en zet dan nog voor 5 minuten onder de grill. Serveer met naanbrood en mangochutney.

jamilla

Recept Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
vorige
Marokkaanse lamsschenkel stoofpot
volgende
Wok met gamba’s, kool en kokosmelk
vorige
Marokkaanse lamsschenkel stoofpot
volgende
Wok met gamba’s, kool en kokosmelk