Ingrediënten
-
400g Doperwten
-
200g Warm gerookte zalm
-
200g Feta
-
80g Veldsla
-
2st Lenteui
-
8st Radijs
-
1st Avocado
-
1st Komkommer
-
Dressing
-
1,5el Grove mosterd
-
1,5el Honing
-
2el Olijfolie
-
1el Limoensap
-
1tl Dille
-
Zwarte peper
-
Zeezout
Samenvatting
Stappen
1
Klaar
|
DoperwtenWe beginnen met de doperwten te koken, we gebruiken hier diepvries doperwten. Kook deze +/- 5 minuten, giet daarna af en spoel ze koud onder de kraan. |
2
Klaar
|
SnijdenSnijd de komkommer, lente-ui, radijs en avocado in kleine stukjes. Doe dit ook met de feta kaas. |
3
Klaar
|
MixenVoeg alle gesneden groenten, de veldsla, doperwten en de feta in een grote kom en mix dit door elkaar. |
4
Klaar
|
DressingDeze dressing is super makkelijk en kan volledig naar eigen smaak gemaakt worden. Je hoeft alleen maar alle ingrediënten voor de dressing met elkaar de mixen, en klaar is die. |
5
Klaar
|
KlaarServeer de groene salade met de dressing en snipper hier de warm gerookte zalm overheen. Klaar is Kees, eet smakelijk! |