0 0
Homemade hamburger met pancetta en ei

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
4st Hamburgerbroodjes
1st Vleestomaat
1st Eieren
1st Rode ui
1st Little gem
4st Augurk
60g Pancetta
Ketchup
Mayonaise
De burger
500g Rundergehakt
0.5st Ui
1tl Grove mosterd
1tl Worcestersaus
0.5tl Paprikapoeder
1tl Uienpoeder
0.5tl Zeezout
0.5tl Zwarte peper
1el Paneermeel
1st Eidooiers

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Homemade hamburger met pancetta en ei

Kenmerken:

    Heerlijke homemade burger

    • 30min
    • Porties 2
    • Gemiddeld

    Ingrediënten

    • De burger

    Samenvatting

    Delen

    Op de site heb ik al meerdere recepten geplaatst van een hamburger. Dit is de eerste hamburger welke ik heb gemaakt in combi met een ei. Als je het lekker vindt kun je ook zelf je eigen brioche broodje maken. In mijn andere recept van PULLED CHICKEN kun je de ingrediënten en bereidingswijze terugvinden.

    Stappen

    1
    Klaar

    Start met het snijden van de rode ui in halve ringen. Het duurt namelijk wel even tot je ui lekker gekarameliseerd is. Pak een kleine steelpan en zet deze op middelhoog vuur. Voeg een beetje olie en roomboter hieraan toe en doe de ui erin. Strooi er nu een beetje zout overheen en roer het tussendoor. Ga ondertussen verder met de andere voorbereidingen.

    2
    Klaar

    Snijd de augurk en vleestomaat in plakken. Leg dit aan de kant voor straks.

    Mix de genoemde ingrediënten voor de hamburger. Kneed het goed door elkaar zodat de smaken overal zitten. Maak nu de hamburgers ter grootte van je hand. Je kunt ongeveer 90g per burger aanhouden.

    Bak nu ook nog de plakken pancetta krokant en laat deze uitlekken op een stuk keukenpapier.

    3
    Klaar

    Nu de voorbereidingen zijn gedaan ben je klaar bijna om te bakken! Begin alvast de broodjes de grillen aan beide kanten. Leg deze daarna apart.

    Als de uien al lekker zacht zijn geworden en lichtbruin, dan kun je starten met het grillen van de burgers.Ik heb de hamburger in mijn grillpan klaargemaakt. Het kan natuurlijk ook in een koekenpan.
    Bak ze tot ze gaar zijn en bak als laatste je ei met een hele dooier. Nu ben je klaar en kun je de burger opbouwen!

    4
    Klaar

    Besmeer de bovenkant van het onderste met een beetje mayonaise. Leg hier de little gem, tomaat en augurk op. Daarop leg je de hamburger gevolgd door de gebakken ei. Daarna de gekarameliseerde ui en pancetta. Als laatste kun je hier nog een beetje ketchup overeen doen. Thats it!

    Robin Corte

    Oprichter CheckMyDish

    Recept Reviews

    Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
    vorige
    Bloemkool courgette soep
    vis-snoekbaars-groenten
    volgende
    Snoekbaars met groenten uit de oven
    vorige
    Bloemkool courgette soep
    vis-snoekbaars-groenten
    volgende
    Snoekbaars met groenten uit de oven