Ingrediënten
-
200g Couscous
-
1st Courgette
-
1st Aubergine
-
1st Ui
-
1st Paprika
-
50g Maïs
-
50g Blad spinazie
-
50g WortelJulienne gesneden
-
100g DoperwtenDiepvries
-
100g OlijfMet witte kaas
-
1st Groentebouillon
-
25g Rozijnen
-
2st Knoflook
-
1tl Chilivlokken
-
Zwarte peper
-
2el Olijfolie
-
Zout
Samenvatting
Stappen
1
Klaar
|
VoorbereidenWe beginnen met het snijden van de groenten. Snijd de courgette, aubergine, paprika en ui in blokjes van 1cm x 1cm. |
2
Klaar
|
GroentenDoe 1el olijfolie in een pan en bak hierin op hoog vuur de gesneden groenten voor 5 minuten. |
3
Klaar
|
CouscousBereid de couscous volgens de bereidings wijze op de verpakking, voeg aan het water een boulionblokje en de rozijnen toe. |
4
Klaar
|
GroentenVoeg aan de gebakken groenten (zie stap 2) de rest van de groenten toe, de spinazie, maïs, doperwten, wortel en de knoflook in plakjes toe. Bak dit nog 2 minuten mee, tot de spinazie geslonken is. Voeg uiteindelijk nog de kruiden naar smaak toe. |
5
Klaar
|
Opscheppen maar!Voeg de bereiden couscous samen met de gegrilde groenten en de rest van de olijfolie. Goed mixen en klaar ben je. Eet smakelijk! |