Ingrediënten
-
250g Wild ZwijnGehakt
-
250g ReeGehakt
-
1st Eieren
-
1st Knoflook
-
0.5st Rode ui
-
2el Paneermeel
-
Zwarte peper
-
Zeezout
Samenvatting
Het zijn niet de ouderwetse gehaktballen van oma. Dit is vele malen lekkerder! Wild heeft een unieke smaak en in dit recept voeg je 2 toppers samen. Je mengt het gehakt van het zwijn en een ree.
Gehakt van zwijn of ree is erg lekker als je het apart eet. Als je het mengt?! Super! Nog een kleine toevoeging van ingrediënten en je hebt een overheerlijke bal gehakt. Ik maak ze graag wat kleiner om het als tussengerecht of snack te eten.
Stappen
1
Klaar
|
Draai de ballenHet meeste werk is al voor je gedaan. Het vlees is al tot gehakt gemaakt. Je kunt simpelweg alle ingrediënten bij elkaar doen en het goed door elkaar kneden. Als je twijfelt of het te 'nat' is, voeg dan wat extra paneermeel toe. |
2
Klaar
|
BradenBraad de ballen in de braadpan met een klont roomboter en een klein scheutje olie. Bak ze rondom mooi bruin en blijf ze regelmatig keren. |