Ingrediënten
-
150g Eendenrillette
-
3st BriocheMelkbroodjes
-
Truffelmayonaise
-
Roomboter
-
Frisee
Samenvatting
Eendenrillette is langzaam gegaarde eend dat uiteindelijk zacht wordt. Het garen gebeurd in het vet van de eend. Je kunt dit helemaal zelf maken, maar voor dit recept heb ik het eenvoudig gehouden. De eendenrillette heb ik namelijk in de winkel gekocht.
Toch wilde ik dit recept met jullie delen omdat het een traktatie is om op tafel te zetten als hapje.
De brioche kun je in verschillende vormen kopen, maar je kunt bij de supermarkt de brioche melkbroodjes halen. Deze zijn erg lekker.
Het grillen van de brioche kun je in een koekenpan doen of in een grillpan.
Stappen
1
Klaar
|
Pak een steelpannetje en verwarm hier de eendenrillette rustig in. |
2
Klaar
|
Snijd de brioche melkbroodje schuin in (dikke)plakken. Doordat je ze schuin snijdt, creëer je een groter oppervlak. Besmeer ze met een beetje roomboter en grill ze daarna goudbruin. |
3
Klaar
|
Leg de verwarmde eendenrillette op het broodje en doe hier een beetje truffelmayonaise op en leg hier de sla op. That's it! |