0 0
Eendenrilette op brioche

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
150g Eendenrillette
3st Brioche Melkbroodjes
Truffelmayonaise
Roomboter
Frisee

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Eendenrilette op brioche

Kenmerken:

    Simpel, maar zo lekker

    • 10min
    • Porties 10
    • Gemakkelijk

    Ingrediënten

    Samenvatting

    Delen

    Eendenrillette is langzaam gegaarde eend dat uiteindelijk zacht wordt. Het garen gebeurd in het vet van de eend. Je kunt dit helemaal zelf maken, maar voor dit recept heb ik het eenvoudig gehouden. De eendenrillette heb ik namelijk in de winkel gekocht.

    Toch wilde ik dit recept met jullie delen omdat het een traktatie is om op tafel te zetten als hapje.

    De brioche kun je in verschillende vormen kopen, maar je kunt bij de supermarkt de brioche melkbroodjes halen. Deze zijn erg lekker.

    Het grillen van de brioche kun je in een koekenpan doen of in een grillpan.

     

    Stappen

    1
    Klaar

    Pak een steelpannetje en verwarm hier de eendenrillette rustig in.

    2
    Klaar

    Snijd de brioche melkbroodje schuin in (dikke)plakken. Doordat je ze schuin snijdt, creëer je een groter oppervlak. Besmeer ze met een beetje roomboter en grill ze daarna goudbruin.

    3
    Klaar

    Leg de verwarmde eendenrillette op het broodje en doe hier een beetje truffelmayonaise op en leg hier de sla op. That's it!

    Robin Corte

    Oprichter CheckMyDish

    Recept Reviews

    Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
    vorige
    Chicken pot pie
    volgende
    Wrap met kabeljauw, gegrilde ananas en munt
    vorige
    Chicken pot pie
    volgende
    Wrap met kabeljauw, gegrilde ananas en munt
    Hulp nodig?