Ingrediënten
-
2st Vleestomaat
-
0.5st Rode ui
-
1handje Verse Peterselie
-
0.5tl Gember
-
1teen Knoflook
-
1st Limoensap
-
Zwarte peper
-
Zeezout
Samenvatting
Een lekker frisse tomatensalsa kan niet missen op tafel als je Mexicaans eten gaat serveren. Het is supermakkelijk om te maken en het is lekker in een wrap, als topping voor nacho’s of voor bijvoorbeeld op een hamburger. Je kunt er alle kanten mee op! Je kan een tomatensalsa ook als onderdeel van de salade maken die je op een mooie zomerse dag maakt.
Probeer deze lekker frisse tomatensalsa en ga zelf op zoek waar jij dit het lekkerste bij vindt passen!
Stappen
1
Klaar
|
Snijd de tomaat in partjes en verwijderen het vruchtvlees. Snijd ze daarna in kleine blokjes (brunoise). Snijd ook de ui in kleine blokjes. Doe dit nu in een kommetje |
2
Klaar
|
Hak nu de peterselie grof en voeg dit eraan toe. Pak de gember en schil de huid eraf. Rasp dan de gember en doe dit er ook bij in het kommetje. Rasp ook het teentje knoflook en voeg dit eraan toe. |
3
Klaar
|
Voeg als laatste het limoensap eraan toe en breng het verder op smaak met peper en zout. That's it! |