0 0
Wrap met kabeljauw, gegrilde ananas en munt

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
150g Kabeljauw
Zwarte peper
Zeezout
Topping
2 schijven Ananas
0.25st Rode ui
6st Munt
1el Crème fraîche
2el Guacamole Zie recept
Wrap
85g Bloem
50ml Kraanwater
0.5tl Bakpoeder
1.5el Zonnebloemolie
1tl Zeezout

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Wrap met kabeljauw, gegrilde ananas en munt

Kenmerken:
  • Vis

Frisse wrap met kabeljauw en munt

  • 30
  • Porties 2
  • Gemiddeld

Ingrediënten

  • Topping

  • Wrap

Samenvatting

Delen

Deze wrap met kabeljauw, ananas en munt is een heerlijk zomers recept. Je kunt het recept buiten op de BBQ maken of binnen in de pan. Als je het op de BBQ wilt maken, dan heb je voor de kabeljauw in ieder geval wel een grillhouder/grillmand nodig voor de vis. Dit kun je niet op het rooster doen, dan blijft alles plakken.

Het recept hieronder heb ik geschreven om dit recept binnen klaar te maken. In de ingrediëntenlijst verwijs ik naar mijn recept voor de guacamole. Deze is HIER te vinden.

Stappen

1
Klaar

Haal je kabeljauw uit de koeling en dep deze, indien nodig, droog. Bestrooi dan beide kanten met peper en zeezout. Zet dit nog even aan de kant en ga verder met de andere voorbereidingen.

2
Klaar

Snijd de rode ui eerst door de helft en snijd er zo dun mogelijke ringen van. Voor de guacamole kun je mijn andere recept bekijken op de website. De munt kun je in grove stukken scheuren/snijden.

3
Klaar

Wrap

Mix het bloem, kraanwater, bakpoeder en zout in een kom en kneed alles goed door elkaar. Maak er gelijke ballen van en besmeer ze met zonnebloemolie. Laat de ballen daarna even rusten met een vochtige doek er overheen. Ga ondertussen verder met de overige voorbereidingen.

4
Klaar

Zet nu een grillpan en een vlakke pan op het vuur. Giet een klein laagje olie in de vlakke pan. Rol 1 van de ballen uit tot een dunne wrap. Bak deze dan aan beide zijden goudbruin. Herhaal dit voor elke bal deeg die je hebt.

5
Klaar

In de grillpan grill je de schijven ananas aan beide kanten tot je een mooi bruine grillrand erop ziet. Haal ze daarna uit de pan en snijd deze in stukken,

6
Klaar

Gebruik de vlakke pan, of pak een nieuwe, en doe hier een scheut olie in. Zet het op hoog vuur en bak hier de kabeljauw in. Afhankelijk van de dikte van je kabeljauw bak je beide zijden ongeveer 3 minuten per kant.

7
Klaar

Nu alles klaar is, besmeer je elke wrap met de crème fraiche en doe je hier ook de guacamole op. Verdeel dan de kabeljauw, ananas, rode ui en munt er overheen. Thats it!

Robin Corte

Oprichter CheckMyDish

Recept Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
vorige
Eendenrilette op brioche
volgende
Saoto ala Salli
vorige
Eendenrilette op brioche
volgende
Saoto ala Salli
Hulp nodig?