0 0
Misosoep met Noodles

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
2 liter Water
25gr Bonitovlokken
5 vellen Kombu
6 Paddestoelen Shiitake of anders
1 Taugé
1 Tofu
1 Udon noodles
6el Misopasta
5st Bieslook

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Misosoep met Noodles

Kenmerken:
  • Vegetarisch

Een bekend soepje van de Chinees, maar nu lekker thuis en helemaal naar eigen smaak.

  • 20min
  • Porties 6
  • Gemakkelijk

Ingrediënten

Samenvatting

Delen

Stappen

1
Klaar

De basis

Giet het water in een pan en voeg hier de zeewier bladen aan toe (kombu). Wanneer het water kookt kun je de kombu verwijderen en het vuur uitzetten. Gooi nu de bonitovlokken in het water en laat dit 5 min trekken. Net alsof je een kop thee zet! Filter de vlokken na deze 5 minuten eruit (handig om over te gieten naar een andere pan) en zet het vuur weer aan.

2
Klaar

De inhoud

Snij de champignons in mooie stukken en voeg deze samen met de noodles, taugé en blokjes tofu toe aan de soep.

Voeg ook de misopasta toe en laat deze oplossen.

Wanneer de inhoud gaar is (proef af en toe een stukje) kun je de soep serveren. Maak het gerecht af door een beetje bieslook fijn te snijden en toe te voegen.

Eet smakelijk!

Arnout

Recept Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
vorige
Kipdijfilet met pasta en parmezaanse kaas
volgende
Hertenburger met champignons
vorige
Kipdijfilet met pasta en parmezaanse kaas
volgende
Hertenburger met champignons

Voeg je opmerking toe

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.