Ingrediënten
-
2 liter Water
-
25gr Bonitovlokken
-
5 vellen Kombu
-
6 PaddestoelenShiitake of anders
-
1 Taugé
-
1 Tofu
-
1 Udon noodles
-
6el Misopasta
-
5st Bieslook
Samenvatting
Stappen
1
Klaar
|
De basisGiet het water in een pan en voeg hier de zeewier bladen aan toe (kombu). Wanneer het water kookt kun je de kombu verwijderen en het vuur uitzetten. Gooi nu de bonitovlokken in het water en laat dit 5 min trekken. Net alsof je een kop thee zet! Filter de vlokken na deze 5 minuten eruit (handig om over te gieten naar een andere pan) en zet het vuur weer aan. |
2
Klaar
|
De inhoudSnij de champignons in mooie stukken en voeg deze samen met de noodles, taugé en blokjes tofu toe aan de soep. Voeg ook de misopasta toe en laat deze oplossen. Wanneer de inhoud gaar is (proef af en toe een stukje) kun je de soep serveren. Maak het gerecht af door een beetje bieslook fijn te snijden en toe te voegen. Eet smakelijk! |