0 0
Cornflakes – vissticks

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
400 gram Kabeljauw
200 gram cornflakes
2 Eieren
2 el Bloem
1 Chilipeper gedroogd (optioneel)
1 handje Peterselie platte (optioneel)
snufje vis kruiden (optioneel)
100 ml Zonnebloemolie

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Cornflakes – vissticks

Kenmerken:
  • Vis

Heerlijke crunchy vis voor 4 personen!

  • 4-5 minuten
  • Porties 12
  • Gemiddeld

Ingrediënten

Samenvatting

Delen

Zin in een crunchy stukje vis? Kies dan dit recept voor de overheerlijke Conflakes – vissticks!

Stappen

1
Klaar

Dep de vis droog met keukenpapier. Bestrooi met zout en laat een kwartier staan.

2
Klaar

Doe de cornflakes in een plastic zak en rol met een deegroller tot het vrij fijne kruimels zijn.

3
Klaar

Hak de peterselie en chilipepertjes fijn. Meng dit in een diep bord door de cornflakes.

4
Klaar

Klop in een ander diep bord de eieren los met zout en peper. (optioneel met viskruiden)

5
Klaar

Doe in een derde diep bord de bloem.

6
Klaar

Snij de filets tegen de draad in dikke repen van ongeveer 10 centimeter lang.

7
Klaar

Bestrooi ze met de bloem, klop de overtollige bloem eraf.

8
Klaar

Haal ze dan door het ei en ten slotte door de verkruimelde cornflakes. Goed aanduwen.

9
Klaar

Verhit een laagje zonnebloemolie in een grote koekenpan. Bak de vissticks ongeveer een minuut aan elke kant, halverwege voorzichtig omdraaien met een spatel. Laat ze uitlekken op keukenpapier.

10
Klaar

Eetsmakelijk!

renatemm

Recept Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
vorige
de brocce kip
volgende
Vegetarische nasi
vorige
de brocce kip
volgende
Vegetarische nasi

Voeg je opmerking toe