0 0
Aardappelgratin met rozemarijn

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Aardappelgratin met rozemarijn

Een lekker romig bijgerecht met aardappel, room en kaas.

  • 60
  • Porties 4
  • Gemakkelijk

Ingrediënten

Samenvatting

Delen

aardappel ovenschotel met kaas en spekjes

Stappen

1
Klaar

Begin met het voorverwarmen van de oven, op 180 graden. Snijd dan van de knoflook en de ui in kleine stukjes.

2
Klaar

Bak met een beetje olie de spekjes, ui en knoflook aan in een pan, dit duurt ongeveer 3min. Voeg dan de aardappel schijfjes toe en bak op matig vuur 5 min.

3
Klaar

Vet een ovenschaal in met de roomboter. Doe de gebakken aardappel schijfjes met de spekjes, ui en knoflook in de ovenschaal. Voeg de slagrooom, fijn gesneden rozemarijn en peper/zout naar smaak toe. Als laatste strooi je de kaas er over heen. Dan is die klaar om in de oven te gaan. Plaats deze midden in de oven voor 35-45min. Wanneer de boven kant te donker wordt kan je deze met aluminium folie afdekken. Laat de ovenschotel nog even buiten de oven afkoelen en dan kunnen jullie lekker eten!

jamilla

Recept Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
vorige
Bruchetta met vijgenchutney en serranoham
volgende
Cranberry saus
vorige
Bruchetta met vijgenchutney en serranoham
volgende
Cranberry saus

Voeg je opmerking toe

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.