Ingrediënten
-
Voor het Deeg
-
1 tl Kaneelpoeder
-
1 Eieren
-
175 gram Kristalsuiker
-
1 zakje Vanillepoeder
-
280 gram Bloem
-
150 gram Boter
-
overig
-
100 gram Witte chocolade
-
1tl Kaneelpoeder
-
50 gram Kristalsuiker
Samenvatting
Stappen
1
Klaar
|
Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng de boter en suiker met een elektrische mixer. Doe dit ongeveer 5-10 minuten. Voeg dan de tl kaneel, het ei en vanillesuiker toe. Nogmaals goed mengen en daarna kan beetje bij beetje het bloem erbij. Als de bloem door het deeg gemeng is, vorm je met je handen een mooie bal van het deeg. Wikkel het deeg ongeveer 30 minuten in de koelkast. |
2
Klaar
|
|
3
Klaar
|
|
4
Klaar
|
Smelt de witte chocolade au bain marie en verdeel wat chocolade over de kant van het koekje waar geen kaneel en suiker op zit. Leg de koekjes onderste boven op een bord in de koelkast zodat de chocolade kan opstijven. |
5
Klaar
|