0 0
Snelle Mexicaanse sla wrap met pangasiusfilet

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
400g Mexicaanse roerbakgroente
2st Little gem baby romaine sla
350g Pangasiusfilet
100ml Crème fraîche
1st Avocado
3el Tarwebloem
1st Limoen
4el Zonnebloemolie
1el Cajun
2tl Komijnzaad gemalen
1tl Sambal
Zeezout
Zwarte peper

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Snelle Mexicaanse sla wrap met pangasiusfilet

Kenmerken:

    Lekker, makkelijk en super snel klaar, daarnaast is het ook nog koolhydraat arm en boordevol groenten. Een ideaal recept al zeg ik zelf.

    • 15min
    • Porties 2
    • Gemiddeld

    Ingrediënten

    Samenvatting

    Delen

    Om dit recept snel te maken hebben wij wel gebruik gemaakt van een voorgesneden zak groenten. Maar dan ben je wel echt super snel klaar en smaakt net zo lekker.



    Stappen

    1
    Klaar

    Zet een wok/koekenpan op het vuur en verwarm hier 1el olie in. Bak hier de Mexicaanse groenten met de cajun, komijn en sambal in. Zet ondertussen een koekenpan met de rest van de olie op het vuur, hier moet een goede laag olie in zitten zodat de filet straks goed gebakken kan worden.

    2
    Klaar

    Voordat we de vis gaan bakken bereiden we nog wat dingen voor. Voor het voorbereiden van de pangasiusfilet kruiden we de filets met cajun kruiden en zetten we een bord klaar met de tarwebloem.
    Snijd het kontje van de little gem, zodat de bladeren los vallen. Goed om de little gem bladeren heel te houden zodat je deze als wrap kan gebruiken. Snijd de avocado in de lengte doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil, snijd het vruchtvlees in plakken.

    3
    Klaar

    Wanneer de olie in de koekenpan goed warm is is het tijd om de vis te bakken. Pak een gekruide filet en paneer beide kanten met de tarwebloem. Leg deze filet dan voorzichtig in de hete olie en bak beide kanten goud bruin. Herhaal dit met de rest van de filets.
    Wanneer de groenten ook gaar zijn kan je opdienen. Verdeel de pangasiusfilets, Mexicaanse groenten, little gem bladeren, avocado en crème fraiche over de borden, zodat iedereen z'n eigen wrapjes kan maken. Eet smakkelijk

    jamilla

    Recept Reviews

    Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
    salsa verde
    vorige
    Chimichurri
    volgende
    Pepersaus recept met room
    salsa verde
    vorige
    Chimichurri
    volgende
    Pepersaus recept met room
    Hulp nodig?
    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here