Ingrediënten
-
400g Mexicaanse roerbakgroente
-
2st Little gembaby romaine sla
-
350g Pangasiusfilet
-
100ml Crème fraîche
-
1st Avocado
-
3el Tarwebloem
-
1st Limoen
-
4el Zonnebloemolie
-
1el Cajun
-
2tl Komijnzaadgemalen
-
1tl Sambal
-
Zeezout
-
Zwarte peper
Samenvatting
Om dit recept snel te maken hebben wij wel gebruik gemaakt van een voorgesneden zak groenten. Maar dan ben je wel echt super snel klaar en smaakt net zo lekker.
Stappen
1
Klaar
|
Zet een wok/koekenpan op het vuur en verwarm hier 1el olie in. Bak hier de Mexicaanse groenten met de cajun, komijn en sambal in. Zet ondertussen een koekenpan met de rest van de olie op het vuur, hier moet een goede laag olie in zitten zodat de filet straks goed gebakken kan worden. |
2
Klaar
|
Voordat we de vis gaan bakken bereiden we nog wat dingen voor. Voor het voorbereiden van de pangasiusfilet kruiden we de filets met cajun kruiden en zetten we een bord klaar met de tarwebloem. |
3
Klaar
|
Wanneer de olie in de koekenpan goed warm is is het tijd om de vis te bakken. Pak een gekruide filet en paneer beide kanten met de tarwebloem. Leg deze filet dan voorzichtig in de hete olie en bak beide kanten goud bruin. Herhaal dit met de rest van de filets. |