0 0
Chimichurri

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
25g Verse Peterselie
25g Verse Oregano
6takjes Verse Tijm
0.5st rode peper
0.5st Rode ui of 1 kleine
1tl Sambal
1el Rode wijnazijn
6el Olijfolie
1tl Zeezout
1tl Zwarte peper

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Chimichurri

Kenmerken:
  • Spicy

Easy & Delicious chimichurri

  • 10min
  • Porties 4
  • Gemakkelijk

Ingrediënten

Samenvatting

Delen

Chimichurri is perfect voor bij de BBQ. Het is onwijs lekker bij een stukje rundvlees. Ik eet de chimichurri het liefst bij een stuk entrecote of ribeye van de BBQ. Het is niet alleen lekker op een stuk rundvlees, maar ook op een stuk kip.

De chimichurri is wel het lekkerste als het stuk vlees niet al te veel gemarineerd is. Dus probeer het simpel te houden met enkel peper en zout.

Het is ook een vrij eenvoudig recept en gemakkelijk naar eigen smaak te brengen. Het is alles grof snijden, in de keukenmachine doen en alles goed malen met een hakmes. That’s it!

Stappen

1
Klaar

Risp de tijm van de takjes en doe deze in je keukenmachine. Voeg hier dan ook de oregano en peterselie bij.

2
Klaar

Pak de rode peper, snijd deze door het midden en verwijder de zaadlijst. Laat deze zitten als je van pittig houdt. Snijd het grof en voeg het toe aan de keukenmachine. Snijd ook de rode ui grof en voeg deze eraan toe. Gebruik de helft van een grote rode ui of 1 kleintje

3
Klaar

Doe nu ook de sambal, rode wijnazijn, olijfolie, het peper en zout erbij. hak alles fijn.
Proef het even en voeg eventueel nog iets van peper en/of zout toe naar jouw smaak.

Robin Corte

Oprichter CheckMyDish

Recept Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
vorige
Hutspot op eigen manier
volgende
Snelle Mexicaanse sla wrap met pangasiusfilet
vorige
Hutspot op eigen manier
volgende
Snelle Mexicaanse sla wrap met pangasiusfilet
Hulp nodig?