Ingrediënten
-
350 gram Kipdijfilet
-
1 stuk Courgette
-
1 stuk Paprika
-
1 stuk Ui
-
2 stuks Knoflook2 tenen
-
1 eetlepel Kruidenkaas
-
scheutje Kookroom
-
Zwarte peper
-
Zout
-
Kip kruiden ( Verstegen)
-
snufje Rozemarijn
-
150gram Fusilli
Samenvatting
Ik vind het heerlijk om dit gerecht te maken, maar ik voeg soms ook spekjes en of erwtjes toe!
Stappen
1
Klaar
|
|
2
Klaar
|
Snijd de kip in lange reepjes en kruid deze met de kip kruiden en met rozemarijn. |
3
Klaar
|
Bak de groenten en de kip dij apart van elkaar. |
4
Klaar
|
Weeg 160 gram pasta af en doe dit in een pan. ( voeg zout toe) |
5
Klaar
|
Voeg 2 eetlepels pasta vocht toe aan de pan met groenten. ( het water waar de pasta in gekookt wordt) Voeg vervolgens de kip dij aan de groenten toe en voeg een scheutje kookroom toe en 1 eetlepel kruidenkaas. Laat dit ongeveer 3-5 minuten sudderen. |
6
Klaar
|
Als de pasta naar jouw smaak gaar is voeg je deze toe aan de pan. |
7
Klaar
|