Ingrediënten
-
3st Sliptong
-
2el Bloem
-
2tl Zwarte peper
-
2tl Zeezout
-
Salade
-
100g Zeekraal
-
100g Garnalen
-
0.5st Komkommer
-
0.5krop IJsbergsla
-
6st Radijs
-
Dressing
-
1tl Grove mosterd
-
1tl Dille
-
3el Olijfolie
-
0.5tl Knoflookpoeder
-
2tl Agave siroop
Samenvatting
Heerlijke sliptong gebakken in de roomboter. Daarbij een salade van garnalen met zeekraal. Superlekker combi! Schenk er lekker een glaasje prosecco bij en enjoy!
Stappen
1
Klaar
|
Snijd de krop sla in dunne reepjes en de komkommer in kwart stukjes. De radijs kun je in dunne plakjes snijden. |
2
Klaar
|
Als je de zeekraal hebt opgewarmd, wacht dan even tot het is afgekoeld. Voeg dan alles samen in een kom of brede schaal. |
3
Klaar
|
De sliptongDep de sliptong droog met keukenpapier. Pak een plat bord en doe hier de bloem, peper en zout op. Mix het en haal hier beide kanten van de sliptong doorheen. Schud het overtollige bloem eraf. Pak een koekenpan en doe hier een scheut olie in met flink wat roomboter. Wanneer de pan heet is, dan begin je met het bakken van je sliptong. Bak ze voor 3 minuten op elke kant. Zorg ervoor dat het vuur niet te hoog zet waardoor je de boter laat aanbranden. |