0 0
Sliptong met garnalensalade

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
3st Sliptong
2el Bloem
2tl Zwarte peper
2tl Zeezout
Salade
100g Zeekraal
100g Garnalen
0.5st Komkommer
0.5krop IJsbergsla
6st Radijs
Dressing
1tl Grove mosterd
1tl Dille
3el Olijfolie
0.5tl Knoflookpoeder
2tl Agave siroop

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Sliptong met garnalensalade

Kenmerken:
  • Vis

Lekker vissie!

  • 30min
  • Porties 2
  • Gemiddeld

Ingrediënten

  • Salade

  • Dressing

Samenvatting

Delen

Heerlijke sliptong gebakken in de roomboter. Daarbij een salade van garnalen met zeekraal. Superlekker combi! Schenk er lekker een glaasje prosecco bij en enjoy!

Stappen

1
Klaar

Snijd de krop sla in dunne reepjes en de komkommer in kwart stukjes. De radijs kun je in dunne plakjes snijden.
De zeekraal kun je op 2 manieren gebruiken. Je kunt het direct koud toevoegen of even opwarmen in de roomboter met een beetje peper.

2
Klaar

Als je de zeekraal hebt opgewarmd, wacht dan even tot het is afgekoeld. Voeg dan alles samen in een kom of brede schaal.
Meng de ingredienten voor de dressing en giet het over de salade heen.

3
Klaar

De sliptong

Dep de sliptong droog met keukenpapier. Pak een plat bord en doe hier de bloem, peper en zout op. Mix het en haal hier beide kanten van de sliptong doorheen. Schud het overtollige bloem eraf. Pak een koekenpan en doe hier een scheut olie in met flink wat roomboter. Wanneer de pan heet is, dan begin je met het bakken van je sliptong. Bak ze voor 3 minuten op elke kant. Zorg ervoor dat het vuur niet te hoog zet waardoor je de boter laat aanbranden.

Robin Corte

Oprichter CheckMyDish

Recept Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
vorige
Ceviche van dorade
volgende
Frisse salade met mango en gegrilde ananas
vorige
Ceviche van dorade
volgende
Frisse salade met mango en gegrilde ananas