0 0
Bloemkool soep lekker pittig

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
1st Bloemkool
2st Pastinaak
2st Ui
1l Groentebouillon
125gr Gerookte spekjes
2st Knoflook
1tl Chilivlokken
1tl Kerrie poeder
200gr Kikkererwt
1tl Paprikapoeder
15ml Olijfolie
Zout
Zwarte peper

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Bloemkool soep lekker pittig

Soep boordevol groente

  • 30min
  • Porties 4
  • Gemakkelijk

Ingrediënten

Samenvatting

Delen

PureerSoep gemaakt van bloemkool en pastinaak.

Stappen

1
Klaar

Begin met het snijden van de ui en knoflook, waarbij de knoflook zo fijn mogelijk. Daarna kan je de bloemkool en pastinaak snijden, deze stukken mag je iets groter houden.

2
Klaar

Verwarm de oven voor op 200 graden. Lek de kikkererwten en kruid deze met de olie en paprika poeder. Plaats deze in de oven voor 15 minuten.

3
Klaar

Zet een pan op het vuur, bak eerst de ui en knoflook in wat olie aan. Voeg daarna de bloemkool, pastinaak, chili poeder en kerrie poeder toe. Na 2 minuten op hoog vuur kan de groentebouillon er bij. Laat dit 15 minuten door koken.

4
Klaar

Bak ondertussen in een andere pan de gerookte spekjes lekker knapperig. Laat uitlekken op een keukenpapiertje

5
Klaar

Wanneer de kikkererwten na 15 minuten in de oven knapperig zijn geworden zijn ze goed. Ook kan na 15 minuten de soep gepureerd worden.

6
Klaar

Schep de soep in borden en strooi de knapperige kikkererwten en spekjes er overheen + voor wat extra pit sriracha saus. Klaar!!

jamilla

Recept Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
Kimchi Makkelijk
vorige
Easy Kimchi
volgende
Zalm in bladerdeeg met verse pesto
Kimchi Makkelijk
vorige
Easy Kimchi
volgende
Zalm in bladerdeeg met verse pesto

Voeg je opmerking toe

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.