Ingrediënten
-
2st Eieren
-
2el Kookroom
-
0.5tl Sambal
-
1el Sojasaus
-
snufje Zwarte peper
-
snufje Zeezout
-
1st Sjalot
-
1st Knoflook
-
handvol Blad spinazie
-
5g Pijnboompitten
Samenvatting
In mijn #weekzondervlees heb ik lekkere gerechten met ei gemaakt. Zo heb ik nu dus ook deze omelet gemaakt voor de lunch. Lijkt op een ander recept van mij (DEZE), maar net eventjes iets anders. Welke is lekkerder? Ontdek het zelf zou ik zeggen 🙂
Stappen
1
Klaar
|
Rooster eerst eventjes de pijnboompitten in een droge pan. Haal ze eruit wanneer ze lichtbruin zijn geworden. |
2
Klaar
|
Snipper de sjalot en de knoflook en fruit deze aan in een koekenpan met een scheut zonnebloemolie. Voeg hier de spinazie aan toe en blijf het bewegen tot de spinazie is geslonken. |
3
Klaar
|
Voeg nu het eiermengsel eraan toe en zet het vuur kort daarna middelhoog. Leg een deksel op de pan om het sneller te garen. Pak er lekker 2 bruine boterhammen bij en serveer je omelet met de pijnboompitten op een bord. En eetsmakelijk! |