Ingrediënten
-
200g Witte chocolade
-
200g Spritskoek
-
80 gr Witte basterdsuiker
-
400 ml Slagroom
-
2 st Limoen
-
16g Klop-fixvan Dr. Oetker
-
400g Monchou
-
250 gr Framboosof ander rood fruit
-
60 gr Verse basilicum
Samenvatting
Een toetje, anders dan anders.
Fris, vrolijk en een ervaring rijker.
Ook lekker als dessert bij Italiaans tafelen.
Eenvoudig en zeker het proberen waard!!!
Stappen
1
Klaar
|
Bereiding bodemVet je bakblik in en bekleed deze met bakpapier. |
2
Klaar
|
MonChou met vulling.Rasp de limoenen en bewaar de rasp voor de volgende stap. |
3
Klaar
|
Slagroom met de MonChou mengen |
4
Klaar
|
SamenvoegenHaal de opgestijfde taartbodem uit de koelkast en schep met de spatel het MonChoumengsel in het bakblik. Strijk het mooi glad en laat de taart vervolgens 1,5 uur in de koelkast opstijven. |
5
Klaar
|
Garneren van de MonChoutaart |