Ingrediënten
-
150 gram risottorijst
-
750 ml Groentebouillon
-
1 stuk Witte ui
-
2 tenen Knoflook
-
1 stuk Courgette
-
1 stuk Paprika
-
200 gram Fles pompoen
-
1,5 eetlepel Crème fraîche
-
snufje Zwarte peper
-
1/4 theelepel Kaneelpoeder
-
1/4 theelepel Komijnzaadgemalen
-
1 pakje Gerookte spekjes
Samenvatting
Stappen
1
Klaar
|
Snijd de knoflook, ui, courgette, pompoen en paprika in stukjes. |
2
Klaar
|
Bak de courgette en pompoen 3-4 minuten in de pan en voeg de pompoen toe. Bak dit 5-10 minuten mee. |
3
Klaar
|
Fruit de ui en knoflook aan en voeg na 2-3 minuten de rijst toe. Bak dit 1 minuut mee. |
4
Klaar
|
Voeg een grote scheut bouillon toe aan de rijst. Blijf roeren en voeg elke keer wat bouillon toe. Na ongeveer 15-20 minuten voeg je de groenten toe. |
5
Klaar
|
|
6
Klaar
|
Als de risotto klaar is voeg je de crème fresh en kruiden toe. Voeg als laatste de spekjes toe. |
7
Klaar
|