0 0
Risotto met pompoen en spek

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
150 gram risottorijst
750 ml Groentebouillon
1 stuk Witte ui
2 tenen Knoflook
1 stuk Courgette
1 stuk Paprika
200 gram Fles pompoen
1,5 eetlepel Crème fraîche
snufje Zwarte peper
1/4 theelepel Kaneelpoeder
1/4 theelepel Komijnzaad gemalen
1 pakje Gerookte spekjes

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Risotto met pompoen en spek

Een heerlijke herfstige risotto vol van smaak.

  • 30 minuten
  • Porties 2
  • Gemiddeld

Ingrediënten

Samenvatting

Delen

Stappen

1
Klaar

Snijd de knoflook, ui, courgette, pompoen en paprika in stukjes.

2
Klaar

Bak de courgette en pompoen 3-4 minuten in de pan en voeg de pompoen toe. Bak dit 5-10 minuten mee.

3
Klaar

Fruit de ui en knoflook aan en voeg na 2-3 minuten de rijst toe. Bak dit 1 minuut mee.

4
Klaar

Voeg een grote scheut bouillon toe aan de rijst. Blijf roeren en voeg elke keer wat bouillon toe. Na ongeveer 15-20 minuten voeg je de groenten toe.

5
Klaar

Bak in een aparte pan de spekjes knapperig.

6
Klaar

Als de risotto klaar is voeg je de crème fresh en kruiden toe. Voeg als laatste de spekjes toe.

7
Klaar

Eetsmakelijk

renatemm

Recept Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
vorige
Short Ribs gegaard in Guinness
volgende
Gele Kikkererwten curry
vorige
Short Ribs gegaard in Guinness
volgende
Gele Kikkererwten curry
Hulp nodig?