Ingrediënten
-
11 stuks Bladerdeegvoorkeur om te vervangen door pizzadeeg uit de vriezer of zelf deeg maken.
-
400ml Tomato Frito
-
1 stuks klein Tomatenpuree
-
5 stuks Basilicumverse takjes
-
0,5 Knoflook Bol
-
2st Ui
-
8st Cherry tomaten
-
1tl Italiaanse kruiden
-
snufje Zwarte peper
-
100 gr Salami
-
100gr Schouderham
-
50g Geraspte kaasvan overgebleven restjes kaas
-
1bol Buffelmozzarella
-
0,5 st Paprika
-
Ananasof uit blik, of vers
-
handje Rucola
Samenvatting
Allereerst, pak wat te drinken en relax!
Zet op je gemak de spullen klaar en begin aan de pizza, aangepast op je eigen smaak!
In dit recept is gekozen voor pizzadeeg uit de vriezer. Met de groente en soorten kaas kun je variëren.
Stappen
1
Klaar
|
Voorbereiden |
2
Klaar
|
Saus maken |
3
Klaar
|
Pizzabodem en sausLeg bakpapier op de bakplaat. Verdeel de ontdooide deegplakjes over de bakplaat (zie de beschrijving op de verpakking). Verdeel de saus over het deeg met de bolle kant van een lepel. vanaf dit punt kun je bepalen of het een vegetarische of met vlees wordt. of je maakt 2 helften. |
4
Klaar
|
Garneren van de bodem en de oven in |