0 0
Pizza met variatie

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
11 stuks Bladerdeeg voorkeur om te vervangen door pizzadeeg uit de vriezer of zelf deeg maken.
400ml Tomato Frito
1 stuks klein Tomatenpuree
5 stuks Basilicum verse takjes
0,5 Knoflook Bol
2st Ui
8st Cherry tomaten
1tl Italiaanse kruiden
snufje Zwarte peper
100 gr Salami
100gr Schouderham
50g Geraspte kaas van overgebleven restjes kaas
1bol Buffelmozzarella
0,5 st Paprika
Ananas of uit blik, of vers
handje Rucola

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Pizza met variatie

Kenmerken:
  • Vegetarisch

Ook wanneer je weinig tijd hebt en toch wat smakelijks wilt!

  • 45 min
  • Porties 4
  • Gemakkelijk

Ingrediënten

Samenvatting

Delen

Allereerst, pak wat te drinken en relax!

Zet op je gemak de spullen klaar en begin aan de pizza, aangepast op je eigen smaak!

In dit recept is gekozen voor pizzadeeg uit de vriezer. Met de groente en soorten kaas kun je variëren.

Stappen

1
Klaar

Voorbereiden

Maak de groente schoon, snijd de paprika in reepjes, de uien in ringen, (de kontjes bewaren) de ananas in kleine stukjes, de tomaatjes door de helft, snijd de ham en salami in reepjes of kwartjes. Rasp de kaas grof, snijd de (buffel) mozzarella in reepjes.

2
Klaar

Saus maken

Meng de tomatenpuree met de tomato fritto, pers de knoflook en voeg toe, de uienkontjes kleinsnijden en toevoegen, voeg een theelepel Italiaanse kruiden toe, 4 takjes fijngesneden basilicum en een snufje peper.

3
Klaar

Pizzabodem en saus

Leg bakpapier op de bakplaat. Verdeel de ontdooide deegplakjes over de bakplaat (zie de beschrijving op de verpakking). Verdeel de saus over het deeg met de bolle kant van een lepel. vanaf dit punt kun je bepalen of het een vegetarische of met vlees wordt. of je maakt 2 helften.

4
Klaar

Garneren van de bodem en de oven in

Hier is gekozen voor een salami- en een ham helft.
Leg de plakjes op de saus.
Verdeel de overige producten naar eigen inzicht en smaak.
Top het af met de kaas en mozzarella.
Nu kan het de oven in.
Zodra klaar kun je de rucola en evt. nog wat verse basilicum erover verdelen.
Eet smakelijk!

fleur

Recept Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
vorige
Wildstoof van haas met Guinness
volgende
Sticky chicken
vorige
Wildstoof van haas met Guinness
volgende
Sticky chicken

Voeg je opmerking toe

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.