• Home
  • Curry Madras met kip
0 0
Curry Madras met kip

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
1 Witte ui
3 tenen Knoflook
2cm Gember
400 gram Kipdijfilet
1 eetleper Curry madras euroma jannie boer kerrie poeder
2 Paprika
400 gram Tomaten in blokjes blik
200 ml Kokosmelk
1 Appel

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Curry Madras met kip

Keuken

    Heerlijke milde curry . Ook lekker met rijst of naan brood!

    • 24
    • Porties 3
    • Gemiddeld

    Ingrediënten

    Samenvatting

    Delen

    Een heerlijke milde curry met kipdijfilet voor 4 personen.

    Stappen

    1
    Klaar

    Snipper de ui, pel de knoflook en snijd fijn. Schil de gember en snijd deze ook fijn.

    2
    Klaar

    Snijd de kipdijfilet en paprika's in reepjes. Doe een scheut olie in een hapjespan en bak hierin de ui, knoflook en gember samen op laag vuur. Voeg na 5 minuten de reepjes kip toe. Zet het vuur iets hoger en bak de kip rondom goudbruin. Doe nu de reepjes paprika in de pan.

    3
    Klaar

    Voeg het curry poeder toe en bak nog een paar minuten. Voeg de tomaten blokjes toe en laat het geheel pruttelen tot de kip gaar is.

    4
    Klaar

    Snijd de appel in stukjes en voeg samen met de kokosmelk toe. Warm nog even goed door en serveer de curry madras met rijst of stukjes naanbrood.

    5
    Klaar

    Eet Smakelijk!

    renatemm

    Recept Reviews

    Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
    vorige
    Oliebollen
    volgende
    Kaneel sterren
    vorige
    Oliebollen
    volgende
    Kaneel sterren
    Hulp nodig?
    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here