Ingrediënten
-
1 Witte ui
-
3 tenen Knoflook
-
2cm Gember
-
400 gram Kipdijfilet
-
1 eetleper Curry madraseuroma jannie boer kerrie poeder
-
2 Paprika
-
400 gram Tomaten in blokjesblik
-
200 ml Kokosmelk
-
1 Appel
-
Samenvatting
Stappen
1
Klaar
|
Snipper de ui, pel de knoflook en snijd fijn. Schil de gember en snijd deze ook fijn. |
2
Klaar
|
Snijd de kipdijfilet en paprika's in reepjes. Doe een scheut olie in een hapjespan en bak hierin de ui, knoflook en gember samen op laag vuur. Voeg na 5 minuten de reepjes kip toe. Zet het vuur iets hoger en bak de kip rondom goudbruin. Doe nu de reepjes paprika in de pan. |
3
Klaar
|
Voeg het curry poeder toe en bak nog een paar minuten. Voeg de tomaten blokjes toe en laat het geheel pruttelen tot de kip gaar is. |
4
Klaar
|
|
5
Klaar
|