0 0
Koolhydraatarme bloemkool met ui en hamblokjes

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
400g Bloemkool in roosjes snijden
Boter plm 2 eetlepels
Knoflookpoeder plm 1 theelepel of meer
Chilivlokken 1/2 theelepel of meer
1 Ui in grove stukken gesneden
250 ml Kookroom
1 verkruimeld kip-bouillonblokje
Nootmuskaat naar eigen smaak
Geraspte gruyère kaas 1 zakje
Kerrie poeder naar eigen smaak

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Koolhydraatarme bloemkool met ui en hamblokjes

Kenmerken:
  • Spicy

Dit is een eenvoudig pittig gerecht. Zo klaar!
Eventueel te eten met rijst of aardappelpuree!

  • 30min
  • Porties 2
  • Gemiddeld

Ingrediënten

Samenvatting

Delen

Een heerlijk makkelijk KHA gerecht waar ik een eigen twist aan gegeven heb!

Stappen

1
Klaar

Voorbereiding

bloemkool in roosjes, wassen en 10 minuten koken met wat zout
afgieten en even in pan laten staan

2
Klaar

doe in een hapjes pan de boter smelten en zet de gesneden ui aan

3
Klaar

voeg erbij de hamblokjes en bak dit mee

4
Klaar

kruid het geheel met knoflookpoeder, het verkruimelde bouillonblokje, chili-vlokken en kerrie

5
Klaar

doe de room erbij en roer het goed door

6
Klaar

doe de bloemkoolroosjes erbij

7
Klaar

roer het geheel nog een keer goed door

8
Klaar

bestrooi het geheel met de geraspte kaas

9
Klaar

leg een deksel op de pan en zet het vuur vooral laag zodat de kaas kan smelten, ongeveer 10 minuten .... eet smakelijk !

kaat54

Recept Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
vorige
Kokos-udonnoedelsoep
volgende
Makreelsalade met appel en radijs
vorige
Kokos-udonnoedelsoep
volgende
Makreelsalade met appel en radijs

Voeg je opmerking toe

Hulp nodig?