0 0
Italiaans broodje met venkelsalami

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Italiaans broodje met venkelsalami

Kenmerken:

    Heerlijk Italiaans broodje voor de lunch

    • 20min
    • Porties 2
    • Gemiddeld

    Ingrediënten

    Samenvatting

    Delen

    De laatste keer dat ik in Italië was kwam ik een broodjeszaak tegen. Daar kon je verse broodjes halen en een lekker glas wijn drinken.

    De broodjes die daar werden verkocht hebben mij geïnspireerd om dit gerecht te maken. De combinatie van de pecorino, vernkelsalami en truffelmayonaise is echt heerlijk! Ben benieuwd wat jij ervan vindt!

     

    Stappen

    1
    Klaar

    Snijd de aubergine in plakken en strooi hier olie, peper en zout overheen. Neem de tijd met grillen totdat ze een mooi goudbruine kleur krijgen. Bak ook alvast je ciabatta af in de oven.
    De pijnboompitten kun je roosteren in een droge pan. Schaaf of snij de pecorino in dunne plakjes.

    2
    Klaar

    Als je ciabatta klaar is, dan verdeel je deze in 2 stukken. Snijd de stukken open en bedek de binnenkant met de knoflookolie. Grill daarna de binnenkant tot ze mooi goudbruin zijn geworden. Haal ze daarna uit de pan en smeer hier de roomboter over en laat het verder afkoelen.

    3
    Klaar

    Opbouwen

    Smeer de truffelmayonaise op binnenkant van de broodjes en verdeel de salami hierover. Daarna kun je de pecorino er overheen doen gevolg door de little gem en aubergine. Strooi er dan de pijnboompitten er overheen en smullem maar!!

    Robin Corte

    Oprichter CheckMyDish

    Recept Reviews

    Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
    vorige
    Eendenborst met een fruitige saus
    volgende
    Pasta salade met burrata en serranoham
    vorige
    Eendenborst met een fruitige saus
    volgende
    Pasta salade met burrata en serranoham