Ingrediënten
-
1 pakje Hartige taart deeg
-
200 gram Mozzarella
-
300 gram Roma tomaatjes
-
2 eetlepels Pesto alla Genovese
-
75 gram kaas blokjes( Apetina )
-
1 stuk Puntpaprika
Samenvatting
Stappen
1
Klaar
|
Verwarm de oven voor op 220°C |
2
Klaar
|
Snijd de mozzarella en tomaten in dunne plakken. |
3
Klaar
|
Vet de taartvorm in en bekleed met deegplakjes. Prik de deegbodem in met een vork en besmeer met de pesto. |
4
Klaar
|
Verdeel de mozzarella, tomaat en puntpaprika in het rond. Bestrooi de taart met peper en zout. |
5
Klaar
|
|
6
Klaar
|
Bak de taart in het midden van de oven in circa 25-30 minuten bruin. |
7
Klaar
|