0 0
Canadese Ginger Snaps

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
1,5 cup molasses
2 cups Lichte basterdsuiker
2 stuks Eieren
½ cup molasses (Rietsuikerstroop)
4 cups Bloem
2 tbs Gemberpoeder
2 tsp Kaneelpoeder
4 tsp bakingsoda
1 tsp Zout
± ½ cup Kristalsuiker ter decoratie

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Canadese Ginger Snaps

Kenmerken:

    Hou jij van gember én van zoetigheid? Dan is dit recept iets voor jou!

    • 30
    • Porties 30
    • Gemiddeld

    Ingrediënten

    Samenvatting

    Delen

    Een jeugd herinnering. Ginger snaps. De heerlijke geur van gember. Jammie!

    Stappen

    1
    Klaar

    Meng in een kom de boter en suiker.

    2
    Klaar

    Voeg de eieren en de molasses toe.

    3
    Klaar

    Meng in een andere kom de bloem, gember, kaneel, baking soda en zout.

    4
    Klaar

    Voeg de droge ingrediënten samen bij de natte ingrediënten.

    5
    Klaar

    Rol balletjes van ongeveer 2cm groot. ( groter of kleiner kan ook, het is maar net hoe groot jij je koekjes wilt hebben)

    6
    Klaar

    Rol de balletje in de kristalsuiker. ( Helemaal bedekt) Leg ze op de bakpapier beklede bakplaat.

    7
    Klaar

    Bak de koekjes voor 8-10 minuten.
    Eetsmakelijk!

    renatemm

    Recept Reviews

    Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
    vorige
    Nutella Swirl Koekjes
    volgende
    Pasta met tijm, kip en sperziebonen.
    vorige
    Nutella Swirl Koekjes
    volgende
    Pasta met tijm, kip en sperziebonen.