0 0
Appelcake

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
200 gram Roomboter
4 Eieren
200 gram Kristalsuiker
200 gram Bloem
1 tl Bakpoeder
1 zakje Vanillesuiker
2 tl Kaneelpoeder
2 Appel kleintjes
snufje Zout

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Appelcake

Kenmerken:
    • 80 minuten
    • Porties 8
    • Gemiddeld

    Ingrediënten

    Samenvatting

    Delen

    Een heerlijke cake gevuld met appel!

    Stappen

    1
    Klaar

    Verwarm de oven voor op 160 graden. Doe de boter, suiker, vanillesuiker en een snufje zout in een kom. Mix dit met een elektrische mixer ongeveer 5 minuten goed door elkaar. Voeg daarna de eieren 1 voor 1 toe. Zorg ervoor dat de eieren goed opgenomen worden voordat je de volgende toevoegt.

    2
    Klaar

    Voeg de bloem en het bakpoeder toe. Meng dit kort door elkaar. Schil de appels en snijd één appel in stukjes en één appel in schijfjes. Meng de stukjes appel en het kaneel door het mengsel heen. Schep het beslag in een ingevette cakevorm en steek als laatste de schijfjes appel in de bovenkant van het beslag. Bak voor 55 minuten.

    3
    Klaar

    Eet smakelijk!

    renatemm

    Recept Reviews

    Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
    vorige
    Broodpudding met Brioche
    volgende
    Wokgerecht met groenten en kip
    vorige
    Broodpudding met Brioche
    volgende
    Wokgerecht met groenten en kip
    Hulp nodig?
    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here