Ingrediënten
-
290 gram Bloem
-
1/2 tl bakingsoda
-
230 gram BoterKamertemperatuur
-
100 gram Kristalsuiker
-
220 gram Bruine suiker
-
1 tl Zout
-
2 tl Vanille aroma
-
2 stuks EierenGrote
-
340 gram chocolate chipsMix puur, melk
Samenvatting
Stappen
1
Klaar
|
Verwarm de oven voor op 175 graden. |
2
Klaar
|
Roer de bloem en Baking soda door elkaar. |
3
Klaar
|
Mix de boter met de twee soorten suiker in een andere bak. (Glad en luchtig) |
4
Klaar
|
Voeg het zout, vanille en eieren toe aan de boter. Mix een minuut. |
5
Klaar
|
Meng de bloem erdoor met een spatel. |
6
Klaar
|
Voeg de chocolate chips erdoorheen. |
7
Klaar
|
Leg de balletjes op een bakpapier beklede bakplaat. |
8
Klaar
|
Bak de koekjes 8-10 minuten. Laat afkoelen op een rekje. Ze zullen er zacht uitzien maar dit is de bedoeling. Zo blijven ze chewy. |
9
Klaar
|