0 0
Broodje gegrilde kip met mascarpone

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
500g Kippendijen
Mascarpone
100g Blad spinazie
3st Knoflook
1st Puntpaprika
0,5st Prei
20g Geraspte kaas
Kruidenmix
3tl Kurkuma
1,5tl Paprikapoeder
1,5tl Uienpoeder
0,5tl Zeezout
0,5tl Zwarte peper

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Broodje gegrilde kip met mascarpone

Kenmerken:

    Heerlijk broodje voor de lunch

    • Porties 1
    • Gemiddeld

    Ingrediënten

    • Kruidenmix

    Samenvatting

    Delen

    Een lekker broodje voor de lunch of voor het avondeten. Het is een krokant broodje met heerlijk gemarineerde kip wat romig is gemaakt met mascarpone.

    Stappen

    1
    Klaar

    Kruid de kippendijen met olie en de kruidenmix. Snijd ook alvast de prei en paprika in halve ringen. Laat alvast de oven voorverwarmen tot 180°C

    2
    Klaar

    Zet 2 pannen op het vuur met een scheut olie erin. 1 pan zet je op middelhoog vuur en voeg daar de paprika en prei aan toe. Als de paprika zacht wordt, voeg dan geleidelijk de spinazie toe om te slinken. Bak het (breek)brood in de oven dat het net niet gaar is. Dus ongeveer 2 min minder dan op de verpakking staat.

    3
    Klaar

    Zet de andere pan op hoog vuur en bak hier de kip rondom in bruin en zet daarna het vuur lager naar middelhoog. Pers de knoflook uit in de pan en bak dit nog even mee. Voeg dan de mascarpone eraan toe.

    4
    Klaar

    Leg een bakpapier op het rek waar je het brood op legt. Snijd het breekbrood open en begin met een laag van de groenten. Leg dan de kip er bovenop en verdeel de geraspte kaas er overheen.

    5
    Klaar

    Zet het nu in de oven voor een kleine 5 minuten of tot de kaas krokant is. That's it! Geniet van je heerlijke romige broodje kip.

    Robin Corte

    Oprichter CheckMyDish

    Recept Reviews

    Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
    vorige
    Passievrucht-Mascarpone Mousse met Batogne Bodem
    volgende
    Zweedse gehaktballetjes
    vorige
    Passievrucht-Mascarpone Mousse met Batogne Bodem
    volgende
    Zweedse gehaktballetjes
    Hulp nodig?
    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here